Bedrijfskleding Heeswijk-Dinther

Bent u op zoek naar een nieuwe look voor uw bedrijfskleding omgeving Heeswijk-Dinther? Wilt u uw bedrijf in een nieuw jasje steken? Heeft u ook PBM's nodig? Dan bent u bij Vakstijl Bedrijfskleding aan het goede adres!

Wij geven u graag gepast advies

Graag kijken wij mee naar de beste oplossing voor uw bedrijf en adviseren wij u tot het creëren van de beste bedrijfskleding op maat, inclusief met de beste toepassingen voor uw logo’s.

Afspraak op locatie

Vind u het ook lastig dat u overdag onder uw werk naar een showroom moet gaan? Wij maken van dit probleem graag een oplossing! Vakstijl Bedrijfskleding komt overdag of eventueel in de avond bij u op locatie of thuis langs voor een kennismakingsgesprek, doorpas moment of het afleveren van items. Maak een afspraak.

Volledig pakket

Naast de juiste werkkleding kijken wij ook graag mee naar persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsschoenen. Waarom zou u niet op een plek alle producten met het juiste advies afnemen?

Wij leveren al op verschillende locaties zoals: Nuland, Vinkel, HeeschRosmalen, Berlicum, Kruisstraat, Den Bosch, Lith, Middelrode, Nistelrode, Loosbroek, Vorstenbosch, Oss, Berghem etc.

Merken

Vakstijl Bedrijfskleding heeft een groot bedrijfskleding merken aanbod, zoals: FHB, Santino, Image Workwear, Tricorp, Sixton. Staat het gewenste merk niet op onze website? Geen probleem, wij kunnen kijken wat we voor u kunnen doen!

Maak een afspraak: