Bedrijfskleding personaliseren

Of u nu automonteur, hovenier, timmerman of schilder bent, we willen dat uw bedrijfskleding veilig, comfortabel en representatief is. Wij zoeken mee naar de perfecte oplossingen voor uw bedrijf. Wilt u uw bedrijfskleding personaliseren door middel van bedrukken of borduren? Wij zorgen voor een complete en originele uitstraling.

Evansa bedrijfskleding levert een ruim assortiment aan merken en soorten als FHB, Tricorp, Image Workwear,  Mascot en Santino. 

Ons assortiment is zeer uitgebreider. Op zoek naar een ander merk? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Promotionele kleding

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde kleding voor promotionele doeleinden als een festival of een club? Dit kunnen wij uiteraard ook voor u realiseren. Doordat wij verschillende passende merken als Clique, Myrtle Beach, Lemon & Soda, Gildan & Stedman aanbieden kunnen wij voor u de perfecte collectie samenstellen. 

Accessoires als petten of mutsen kunnen wij ook voor u maken.

Bedrukken en borduren

Wij beschikken over onze eigen apparatuur om uw gewenste bedrukking met logo te maken op uw bedrijfskleding. Zo kunnen we aan alle wensen van de klant voldoen en snel produceren. Wilt u geborduurde logo's op uw kleding? Geen probleem, dit kunnen wij ook regelen voor u.

Wilt u uw bedrijfskleding personaliseren en wilt u hier meer informatie of ideeën over ontvangen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.