Evansa Bedrijfskleding Ellen & Marloes

Veiligheid, comfort en de juiste bescherming

Wij zijn Ellen & Marloes, twee enthousiaste vrouwelijke ondernemers, die ook nog eens goede vriendinnen zijn. We hebben elkaar jaren geleden leren kennen bij een oude werkgever in de fashionbranche, waar we lang close hebben samengewerkt. Hierdoor wisten we het meteen, wij zijn samen een sterk duo! Doordat we beide veel ervaring hebben opgedaan in de mode, kunnen we uw bedrijf goed advies geven in bedrijfskleding door middel van merk- kleur- en materiaaladviezen!

Veiligheid, comfort en uiteraard de juiste bescherming vinden wij zeer belangrijk bij het kiezen van bedrijfskleding en bij het goed advies geven met betrekking tot uw werkzaamheden. Samen met u als klant zoeken we met veel enthousiasme naar een passende- en comfortabele oplossing.

Bekijk hier een groot gedeelte van het productaanbod van Evansa Bedrijfskleding.

Wie is Ellen?

Ik ben Ellen en ik voer de werkzaamheden Administratie en Verkoop uit binnen Evansa Bedrijfskleding. Wat maakt mij echt blij om toe te passen binnen het bedrijf ? Orde, structuur en netheid! Deze punten pas ik graag toe binnen onze opdrachten en zodoende zorg ik ervoor dat alles tot perfectie wordt verwerkt. Ook heb ik graag mensen om mij heen en vind daardoor klantcontact en nieuwe klanten leren kennen heel plezierig. Ik ben begonnen storemanager in de fashionbranche en weet daardoor precies hoe ik klantbenadering toepas en alle cijfers met betrekking tot administratie structureel met plezier verwerk!

Wie is Marloes?

Ik ben Marloes en ik voer de werkzaamheden Ontwerp en Verkoop uit binnen Evansa Bedrijfskleding. Dingen die me blij maken zijn grafisch ontwerpen en het samenstellen van collecties van (bedrijfs)kleding. Ik ben een creatieveling die het super belangrijk vind om het beste resultaat te creëren. Ook ben ik soms een tikkeltje te perfectionistisch. Ik ben begonnen als fashion styliste en heb mijn werkervaring uitgebreid in vormgeving. In de loop der jaren heb ik mezelf goed weten te ontwikkelen met de kwaliteit dat het goed is om te kunnen luisteren naar wat de klant wilt. Dit zet ik vervolgens om in een perfect eindresultaat van een opdracht!