Merken

Door gebruik te maken van gerenommeerde kledingmerken als FHB, Tricorp, Havep, Santino, Image Workwear en Mascot, weten we zeker dat u geniet van de beste kwaliteit producten. Voor onze werkschoenen werken we o.a. samen met Sixton, Redbrick, Walkmate en Dunlop. Bent u geïnteresseerd in een ander merk? Omdat ons merkenbestand nog uitgebreider is, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

FHB 
workwear 

Het Duitse FHB heeft een groot assortiment tot 10 verschillende kleurstellingen werkkleding. De kleding van FHB beschermd je bij alle werksituaties, is sterk en ziet er netjes uit. FHB is opvallend met zijn kwaliteit en heeft  een brede maatvoering en kleurcollectie. Een snelle levering is gegarandeerd doordat de kleding in Duitsland zelf geproduceerd wordt.

Kies je kleur en combineer!

Tricorp

Tricorp is (werk)kleding voor iedere professional. En dat betekent niet alleen (werk)kleding voor dames en heren. Het betekent kleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden.  Daarom biedt Tricorp meerdere collectie die bij iedere professional of werkgelegenheid past!  

Image
workwear

Image workwear voor professionals. Moderne werkkleding uit eigen fabriek van hoge kwaliteit, duurzaam, betaalbaar en veel op voorraad!

Santino

Werkkleding voor zowat iedere werksector, kortom voor échte mensen. Echte mensen die hard werken in kleding die tegen een stootje kan en die ze met trots dragen.

Santino heeft een uitgebreid assortiment, met bovenkleding als specialisme, voor zowel de zakelijke als particuliere klant.