holland-polo-tshirt-banner

Steun onze 'ORANJE' mannen!

Ben jij ook zo'n groot fan van Formule 1 en dan vooral onze Max? Of vier jij straks op 27 april ook graag de verjaardag van onze koning? Steun dan beide 'oranje' mannen en ga gekleed in een van deze polo's of T-shirts!

Bij de unisex oranje polo's is er zowel keus uit een biesrand bij de mouw met de Hollandse vlag of met racevlag blokjes.

De donkerblauwe polo en het witte T-shirt zijn ook in de andere kleurstelling donkerblauw of wit verkrijgbaar en voor zowel heren als dames.

Wil jij je polo of T-shirt graag gepersonaliseerd hebben door middel van een bedrukking? Wij helpen je hier graag mee. Heb je al een ontwerp of heb je nog geen idee? We zullen er samen voor zorgen dat jouw ontwerp helemaal naar je zin zal gaan zijn!

€19,75 excl. BTW
€25,00 incl. BTW

Unisex pique polo met korte mouwen. De polo heeft een mooi vallende pasvorm en is van 100% katoen. De boord aan de mouw is gemaakt in de kleuren van de Nederlandse vlag en in een finish vlag.
Verkrijgbaar in de maten S t/m 3XL.

donkerblauw-polo-nederlandse-vlag
wit-polo-nederlandse-vlag
donkerblauw-polo-nederlandse-vlag

€19,75 excl. BTW
€25,00 incl. BTW

Polo korte mouw Piqué 200 met 100% gekamd ring gesponnen katoen. Verkrijgbaar voor zowel heren als dames. Contraststrepen van de Nederlandse vlag bij kraag en mouwen. Verkrijgbaar in de maten S t/m 3XL.

wit-polo-nederlandse-vlag
donkerblauw-polo-nederlandse-vlag
wit-tshirt-nederlandse-vlag
donkerblauw-tshirt-nederlandse-vlag

€15,80 excl. BTW
€20,00 incl. BTW

T-Shirt korte mouw jersey 155 grams met 100% half gekamd ring gesponnen katoen. Verkrijgbaar voor zowel heren als dames. Contraststrepen van de Nederlandse vlag bij hals en mouwen.
Verkrijgbaar in de maten S t/m 3XL.

Bestel hier jouw polo's of T-Shirts!  Maat & Aantal stuks:
  S:

  M:

  L:

  XL:

  2XL:

  3XL:

  Eventueel logo bestand ontwerp (PDF/EPS/PNG/JPG):