SCHILDERS EN STUKADOORS

Voor schilders en stukadoors is het belangrijk om comfortabele, duurzame en functionele bedrijfskleding te dragen omdat zij vaak in veel verschillende weersomstandigheden staan te werken. Met deze onderstaande punten houden wij rekening met betrekking tot het kiezen voor de geschikte kleding, schoeisel en PBM’s.

Duurzaam

De werkkleding voor een schilder of stukadoor moet zeker tegen een stootje kunnen aangezien deze snel vies worden door verfspatten en harder slijten door schuren. Hierbij kijken wij naar verschillende sterke stofkeuzes als katoen, denim, polyester en Cordura. Het laatste materiaal is belangrijk toe te passen bij de kniestukken van werkbroeken.

Comfortabel

Omdat schilders en stukadoors vaak lange werkdagen maken, is comfort een must. Kies hierbij voor kleding die niet te strak zit en je voldoende bewegingsvrijheid geeft. Kies ook voor verschillende lagen werkkleding aangezien er veel verschillende temperatuurverschillen zijn en weersomstandigheden. Hierbij kun je denken aan softshelljassen, bodywarmers, vesten, truien, T-shirts, werkbroeken.

Reinigen

De kleding van schilders en stukadoors wordt gauw vies doordat zij in aanraking komen met verschillende materialen die moeilijk uit kleding te verwijderen is. Daarom is het belangrijk om te kijken dat de kleding warm gewassen kan worden en eventueel vlekken afstoot.

Opbergen

Niks is zo handig als je je gereedschap en andere benodigdheden makkelijk kan opbergen in werkbroeken of werkjassen. Hierdoor kijken wij graag mee naar de juiste werkkleding met genoeg opbergmogelijkheden.

Veiligheid

Werk je op hoogte of in een omgeving met veel risico’s? Wij houden er rekening mee dat de kleding en schoeisel voldoen aan de veiligheidsnormen. Hierbij kunnen er bijvoorbeeld reflecterende elementen worden toegepast.

Uitstraling

Natuurlijk is de functionaliteit van de werkkleding een must, maar de uitstraling is ook heel belangrijk om een professioneel voor de dag te komen en herkenbaar te zijn naar de klant. Wij personaliseren de geschikte bedrijfskleding met logo’s door middel van bedrukkingen of borduringen.

Maak een afspraak: