SPORT

Of het nu gaat om sportscholen, organisaties, sportteams, winkels of andere sport gerelateerde bedrijven, is het belangrijk om de juiste werkkleding aan te schaffen. Waar moet je eigenlijk rekening mee houden?

Identiteit

Bedrijfskleding of sportkleding kan ingezet worden om een teamidentiteit te creëren door middel van kleurentoepassingen, huisstijldoorvoeringen, logobedrukkingen of eventuele sponsoring.

Comfortabel

Voor sporters of werknemers in het sport vak is het belangrijk om comfortabele kleding te kunnen dragen. Hierbij adviseren wij ademende materialen die ook vocht kunnen afvoeren en veel bewegingsvrijheid bieden. Ook moet de kleding afgestemd kunnen worden op de juiste weersomstandigheden zoals lichtgewicht T-shirts bij warm weer tot warme, winddichte en waterdichte jacks bij koud weer.

Veiligheid

Zichtbaarheid is bij sommige sporten of werkzaamheden een must. Hierbij kun je denken aan wielrennen, hardlopen of andere buitensporten die ook in het donker plaatsvinden. Hierbij kunnen wij de juiste kleding samenstellen met reflecterende elementen of felle kleuren.

Duurzaam

Sportkleding wordt intensief gedragen en veel in bewogen en moet daarom goed bestand zijn tegen slijtage. Ook is het belangrijk dat de juiste (sport)kleding bij de juiste activiteit wordt toegepast met de passende functies.

Personalisatie

Wij personaliseren ook graag de sportkleding of werkkleding door middel van logo bedrukkingen, teksten en rugnummers.

Bedrijfskleding in de sportsector kan verschillen van uniformen tot aan trainingspakken, personeelskleding in sportwinkels of sportfaciliteiten.

Maak een afspraak: